Results 1 to 3 of 3

Thread: Runtime Error 360

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    South Africa
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Runtime Error 360

    Hi there,

    Look, my frustration with Pastel as gone through the roof.

    I run Pastel Partner 17.1.1 on Windows 7.

    I keep on getting (in this case) a Runtime Error 360 - Object already loaded. When I try to print and update a batch without contras - Supplier Payments Screen.

    Pastel Support offers the following help without any success;
    1. Reinstall printer driver
    2. Fresh reinstall Pastel
    3. Reset user settings
    None working.

    I completely removed all traces of the printer driver. And installed a basic driver such as a XPS Printer of a PDF Printer. not working.

    However, when logging into another PC, also Windows 7, this particular error is cleared and printing the batch and updating it without a problem. Also with the same printer drivers installed (XPS and PDF).

    Then, to make it more interesting, on all other PCs, this error pops up randomly, no matter where you are in Pastel.

  2. #2
    Full Member UniquelyJanine's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Edenvale
    Posts
    35
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You can try resetting the users in pervasive.....
    In windows go to start run and type in pcc...this will open the pervasive control centre
    Go to tools... monitor
    Select microkernel...active users
    Click on delete all users.

    Please ensure that no one is actively processing at the time when you are doing this.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    South Africa
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by UniquelyJanine View Post
    You can try resetting the users in pervasive.....
    In windows go to start run and type in pcc...this will open the pervasive control centre
    Go to tools... monitor
    Select microkernel...active users
    Click on delete all users.

    Please ensure that no one is actively processing at the time when you are doing this.
    Thanks for the reply, that has also been done without any luck.

Similar Threads

  1. [Question] Runtime error 380
    By Troy in forum Accounting Forum
    Replies: 1
    Last Post: 21-Jun-17, 03:33 PM
  2. Pastel Runtime error 380
    By Tinashe.Tee in forum Accounting Forum
    Replies: 2
    Last Post: 29-Dec-16, 01:36 PM
  3. [Question] Sage Pastel V12: Runtime Error '401'
    By Anne in forum Accounting Forum
    Replies: 2
    Last Post: 18-Mar-16, 10:31 AM
  4. runtime error 380 invalid property value
    By tax@pinfo.co.za in forum Accounting Forum
    Replies: 0
    Last Post: 28-Aug-15, 08:09 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-May-11, 03:26 PM

Did you like this article? Share it with your favourite social network.

Did you like this article? Share it with your favourite social network.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •