Results 1 to 3 of 3

Thread: Xpress Ver 11 Server Issue

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Pretoria
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Xpress Ver 11 Server Issue

    Good day

    I was hoping that someone can please help me?

    I have Paste Xpress Ver 11.2.2. all was working 100% two days ago, but this morning I got this error message:
    "The Application is not valid". Please specify the correct application path. Registration checking cannot continue"



    When I go into pastel all my companies are gone on the list and pastel says that it canít locate my server



    When selecting Manage or Add Company and then selecting my company, the OK is greyed out.


    Will you please, please be able to help me with this error?

    Warm regards

  2. #2
    Platinum Member Neville Bailey's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Morningside, Durban
    Posts
    2,377
    Thanks
    35
    Thanked 393 Times in 340 Posts
    When you go to Manage Companies, is the left pane blank?

    If it is blank, then select Locate Server and browse to C:\Xpress11\Custom\Registration (assuming you have a single-user package), and then click on OK. Your companies should reappear in the left pane.
    Neville Bailey - Pastel Accounting Consultant and Photographer
    neville@accountingsoftwaresupport.co.za
    www.accountingsoftwaresupport.co.za
    View Neville Bailey Photography

    *** 20% DISCOUNT ON PASTEL XPRESS / PARTNER SOFTWARE UNTIL 15 DECEMBER 2017 ***

    "Give every person more in use value than you take from them in cash value."
    WALLACE WATTLES (1860-1911)

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Cape Town
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Neville Bailey View Post
    When you go to Manage Companies, is the left pane blank?

    If it is blank, then select Locate Server and browse to C:\Xpress11\Custom\Registration (assuming you have a single-user package), and then click on OK. Your companies should reappear in the left pane.
    Hi Neville - I'm having the same problem as above. I followed what you suggested and can see my companies when I select the "Registration" folder, but then when I close that dialog box, the "Open a company" list is blank again and "Open" is greyed out.... any suggestions?

Similar Threads

  1. Pastel Partner V12 - Locate server/Open company issue
    By DSKotze in forum Accounting Forum
    Replies: 12
    Last Post: 23-Jun-17, 09:16 AM
  2. Pastel Xpress - Can not open companies/locate server
    By J7J in forum Accounting Forum
    Replies: 17
    Last Post: 17-Sep-15, 09:35 AM
  3. Pastel Xpress 11 setup on server
    By ronish in forum Accounting Forum
    Replies: 2
    Last Post: 29-Aug-12, 06:45 PM
  4. Pastel Xpress Startup - Issue with no of companies
    By J7J in forum Accounting Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-May-12, 09:46 PM

Did you like this article? Share it with your favourite social network.

Did you like this article? Share it with your favourite social network.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •