Results 1 to 7 of 7

Thread: Adding organisations to my eFiling profile

  1. #1
    Full Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    South Africa
    Posts
    94
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Adding organisations to my eFiling profile

    Hi,

    I now have a personal (individual) profile on eFiling as well as a profile for one of our organisations. How do I add additional organisations to my "business" profile? I can't see how to do this in eFiling.

  2. #2
    Full Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Eastern Cape
    Posts
    38
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    In order to add additional organisations, you will need a Tax Practitioner E-filing profile. Don't think the personal ones can do that?

  3. #3
    Full Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    South Africa
    Posts
    94
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    As far as I'm aware you dont need to register as a tax practitioner in order to file returns on behalf of your organisations. I've already created a profile for one organisation, separate from my individual profile - I now need to add additional organisations to that profile.

  4. #4
    Platinum Member Mike C's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Durban
    Posts
    2,240
    Thanks
    207
    Thanked 310 Times in 268 Posts
    I am not sure that you can combine Organisational Profiles with Individual Profiles but I may be wrong on this.
    An education isn't how much you have committed to memory, or even how much you know. It's being able to differentiate between what you do know and what you don't. - Anatole France

  5. #5
    Gold Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Vanderbijlpark
    Posts
    886
    Thanks
    83
    Thanked 381 Times in 298 Posts
    On the existing business profile, click on Organisations on the top ribbon.
    Then on the menu system, click Organisations, the Add New

  6. #6
    Full Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    South Africa
    Posts
    94
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks Clive - thats exactly what I'm trying to do except for some reason on the menu system I only have 3 options around changing organisation details and two others and no option to Add New. Very strange and I'm not sure why it looks like that or how to fix it.

  7. #7
    Gold Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Vanderbijlpark
    Posts
    886
    Thanks
    83
    Thanked 381 Times in 298 Posts
    I can only imagine the Rights Groups thingy has not been done.

    Again select Organisations at the top, then under Rights Groups, select Manage Groups and work through that.
    Then select Organisation Setup and work through that.

    If it doesn't help, only hope is to phone the call centre

Similar Threads

  1. [Question] Adding Lessor as a supplier
    By jackie.white in forum Accounting Forum
    Replies: 2
    Last Post: 22-Jun-12, 01:27 PM
  2. formula for adding amp values
    By foxfire in forum Electrical Contracting Industry Forum
    Replies: 0
    Last Post: 29-Jun-09, 04:38 PM
  3. Adding Google Adsense
    By duncan drennan in forum General Business Forum
    Replies: 8
    Last Post: 06-Mar-08, 12:23 PM

Did you like this article? Share it with your favourite social network.

Did you like this article? Share it with your favourite social network.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •