Results 1 to 4 of 4

Thread: PASTEL V14 LOSING COMPANIES

  1. #1
    Full Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Alberton
    Posts
    66
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post

    PASTEL V14 LOSING COMPANIES

    Hi please can anyone help me. I have upgraded from Xpress v11 to Advantage. When trying to convert the company I am getting an error 70 code. The conversion happens but I am worried about this message. Now it is asking me to change all the passwords in my advantage and use Alpha, numeric and a special character. It also keeps losing the companies when I log out of Pastel and I have to add the company again. Once in Pastel all is working fine but I am going mad with the constant losing of the companies. Please, please can someone direct me on what is happening I am tearing my hair out.

    Thanks

  2. #2
    Platinum Member Neville Bailey's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Morningside, Durban
    Posts
    2,373
    Thanks
    35
    Thanked 392 Times in 339 Posts
    Hi,

    You have indicated a number of issues, and they may not be related.

    Firstly, the error 70 message indicates a permissions issue. Are you running Pastel over a network?

    Secondly, the stricter password requirement is a new feature introduced in Pastel V14, and is not an error.

    Thirdly, what Windows operating system are you using? If it is Windows 8, is it Windows 8.1?
    Neville Bailey - Pastel Accounting Consultant and Photographer
    neville@accountingsoftwaresupport.co.za
    www.accountingsoftwaresupport.co.za
    View Neville Bailey Photography

    "Give every person more in use value than you take from them in cash value."
    WALLACE WATTLES (1860-1911)

  3. #3
    Full Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Alberton
    Posts
    66
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hello

    Thank you for clarifying the passwords.
    I am running all windows 7 ultimate computers on a network and I have installed Pervasive for workgroup on all of them

  4. #4
    Full Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Alberton
    Posts
    66
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi everyone
    I have solved my problem.
    Just wanted to share what worked for me in case anyone else has this problem.
    I copied the company to another folder
    Then deleted the company within pastel
    I then made a new company
    Logged into it to make sure was ok
    Then I copied the contents of the old company folder to the new company replaced all the files in the destination folder

    My problem solved.
    I hope this helps anyone else with the same problem.

    Ciao

Similar Threads

  1. Pastel Xpress - Can not open companies/locate server
    By J7J in forum Accounting Forum
    Replies: 17
    Last Post: 17-Sep-15, 09:35 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-Nov-13, 01:01 PM
  3. Frustrated at SARS losing data...
    By Christel in forum Tax Forum
    Replies: 5
    Last Post: 31-Aug-12, 03:06 PM
  4. Pastel Xpress Startup - Issue with no of companies
    By J7J in forum Accounting Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-May-12, 09:46 PM
  5. [Question] Pastel losing a company
    By Martinco in forum Accounting Forum
    Replies: 6
    Last Post: 05-Jan-12, 09:39 AM

Did you like this article? Share it with your favourite social network.

Did you like this article? Share it with your favourite social network.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •